Iako se Božić i poslovni darovi ne čine još tako blizu, što prije krenemo razmišljati o njima to će naši pokloni biti kreativniji. Poklon uvijek svakoga razveseli, a ako je uz to pomno odabran i poseban, sigurno je da će i on i darivatelj ostati u lijepom sjećanju.

Ovu ćemo godinu svi pamtiti. Donijela je nepredvidive situacije, nove izazove, prepreke i borbe. Pa iako, nažalost, ove godine neće biti domjenaka, i dalje se lijepo sjetiti poslovnih partnera i zahvaliti im na poslovnoj suradnji. Strpljivost, razumijevanje i susretljivost ove su godine više nego ikad došli do izražaja, zato obradujte svoje kupce i partnere malim znakom pažnje.

A kako bi kupovina poslovnih poklona bila bar malo lakša, u nastavku vam donosim neke od prijedloga što pokloniti.

Tehnologija – koristan i trendi poklon kojem se svatko razveseli

Svakako najveći trend ove godine, su bluetooth zvučnici. Osim što su mali i prenosivi, lagano se spajaju na bilo koji uređaj te omogućuju sviranje do nekoliko sati. U čije god ruke došao, sigurno je da će ovaj hit uređaj svakome koristiti.

Kome se nije dogodilo da je ostao bez baterije na mobitelu? Zato, kad govorimo o tehnologiji, idealan poklon su i powerbank i wireless punjači. Različitih oblika, boja i dimenzija prijenosni punjači riješit će problem nedostatka baterije, a personaliziranim tiskom učiniti će vaš brend uočljivim.

Ipak, kada govorimo o najvećem trendu ove godine, to su zasigurno bežične slušalice. Slušanje muzike, podcasta ili telefoniranje u vožnji bez otpetljavanja žice svatko si potajno želi, a malo tko si priušti. Iznenadite svoje poslovne partnere, i ispunite im skrivenu želju.

originalan-poslovni-poklon-slusalice-punjac

Posebni pokloni za gastroljupce

Šalice i termos boce standardni su poklon već godinama, pa zašto onda ne biste ove godine poklonili kutiju za hranu? Bilo da se radi aluminijskoj, drvenoj ili od recikliranog bambusa, kutija za hranu odličan je poklon za sve koji vole svoje delicije ponijeti na posao.

Za ostale sladokusce, u ponudi imamo i set za kuhano vino ili whiskey.

Savršen poklon za prenijeti poruku

Ako ste ipak pobornik klasičnih predmeta kao što su olovke, rokovnici, pregače ili shopping torbe, u našem grafičkom studiju imate neograničene mogućnosti za personalizaciju preferiranih predmeta. Tisak ne mora biti dosadan. Osmislite svoj dizajn i otisnite ga na cijeloj površini. Poklonite brendirane čarape, balzam za usne ili reflektirajući kišobran. Poklonite klasični poklon s personalizacijom na novoj razini. Jedinstveni potpuno vaš proizvod.

Lako je postati drugačiji.