Iako se Božić i poslovni darovi ne čine još tako blizu, što prije krenemo razmišljati o njima to će naši pokloni biti kreativniji. Poklon uvijek svakoga razveseli, a ako je uz to pomno odabran i poseban, sigurno je da će i on i darivatelj ostati u lijepom sjećanju.

Svaka godina donese neke nepredvidive situacije, nove izazove, prepreke i borbe, ali i lijepe trenutke, uspomene i nove poslovne uspjehe. Upravo zato, ispraćajući staru godinu, lijepo je sjetiti poslovnih partnera i zahvaliti im na poslovnoj suradnji. Strpljivost, razumijevanje i susretljivost ove su godine više nego ikad došli do izražaja, zato obradujte svoje kupce i partnere malim znakom pažnje.

A kako bi kupovina poslovnih poklona bila bar malo lakša, u nastavku vam donosim neke od prijedloga što pokloniti.

Tehnologija – koristan i trendi poklon kojem se svatko razveseli

Jedan od trendova ove godine, su bluetooth zvučnici. Osim što su mali i prenosivi, lagano se spajaju na bilo koji uređaj te omogućuju sviranje do nekoliko sati. U čije god ruke došao, sigurno je da će ovaj hit uređaj svakome koristiti.

Kome se nije dogodilo da je ostao bez baterije na mobitelu? Zato, kad govorimo o tehnologiji, idealan poklon su i powerbank i wireless punjači. Različitih oblika, boja i dimenzija prijenosni punjači riješit će problem nedostatka baterije, a personaliziranim tiskom učiniti će vaš brend uočljivim.

powerbank za stol

Ipak, kada govorimo o najvećem trendu ove godine, to su zasigurno bežične slušalice. Slušanje muzike, podcasta ili telefoniranje u vožnji bez otpetljavanja žice svatko si potajno želi, a malo tko si priušti. Iznenadite svoje poslovne partnere, i ispunite im skrivenu želju.

originalan-poslovni-poklon-slusalice-punjac

Posebni pokloni za gastroljupce

Šalice i termos boce standardni su poklon već godinama, pa zašto onda ne biste ove godine poklonili kutiju za hranu? Bilo da se radi aluminijskoj, drvenoj ili od recikliranog bambusa, kutija za hranu odličan je poklon za sve koji vole svoje delicije ponijeti na posao.

Kad govorimo o delicijama, nemoguće je ne sjetiti se svih kulinarskih alata za kojim svi potajno težimo. Kuhinja je postala srce doma, a isprobavanje novih jela i lijepo serviranje novi trend. Obradujte svoje suradnike modernom vagom, mlincem za pesto, elegantnom daskom ili pregačom s kožnim detaljima i budite sigurni da će se vaš poklon svakodnevno koristiti.

Za sve one koji ipak više vole uživati u dobroj čašici, s odličnom buteljom vina nikad nećete pogriješiti. No, u slučaju da tražite nešto ipak malo posebnije, u ponudi imamo set za kuhano vino ili whiskey.

Savršen poklon za prenijeti poruku

Ako ste ipak pobornik klasičnih predmeta kao što su olovke, rokovnici, usb-ovi ili shopping torbe, u našem grafičkom studiju imate neograničene mogućnosti za personalizaciju preferiranih predmeta. Tisak ne mora biti dosadan. Osmislite svoj dizajn i otisnite ga na cijeloj površini. Poklonite brendirane čarape, balzam za usne ili reflektirajući kišobran. Poklonite klasični poklon s personalizacijom na novoj razini. Jedinstveni potpuno vaš proizvod.

Lako je postati drugačiji.

Pogledaj cijelu ponudu