Vezice za akreditacije viđamo na gotovo svim konferencijama, sajmovima i ostalim događanjima. Organizatori ih dodijeljuju na ulazu da identificiraju sudinike i omoguće im sudjelovanje. Osim za nošenje akreditacija, vezicu mogu biti korisne i za identifikacijske kartice za ulaz u prostor firme, kao privjesak za ključeve ili USB.

Osim za identifikaciju sudionika, vezice za akreditaciju pružaju osjećaj jedinstva, a izvrsna je i prilika za promociju same konferecije ili određenog brenda. Naime, vezice se mogu prilagoditi logotipom konferencije, temom ili porukom, koja će biti prisutna tokom cijelog događaja.

Prvi dojam dolaska na event je najbitniji, a malim nijansama možemo poboljšati korisničko iskustvo, prenijeti određenu poruku i oduševiti sudionike već na samom ulazu.

Jedna od prvih stvari s kojima će se susresti su upravo vezice za akreditaciju.

Vezica za akreditaciju postoji jako puno vrsta i kombinacija, one mogu biti dugačke, kratke, različitih kopči, a kako bi sam odabir bio lakši, u nastavku vam donosim kratki pomoćnik kako i koje odabrati.

sudionici sjede na konferenciji s akreditacijama

1. Izaberite model

Vezica za akreditacije postoji jako puno modela. One mogu biti okrugle (nalik špagi), zatim ravne (plosnate), rebraste ili glatke.

2. Izaberite materijal

Vezice od poliestera su najpopularniji tip vezica za konferencije. Izrađene su od izdržljivog i pristupačnog poliesterskog materijala i mogu se jednostavno prilagoditi logotipom ili porukom konferencije.

Ako tražite elegantniji i glatkiji materijal, tu su vezice od satena. Ove vezice često se koriste za ekskluzivnije događaje. Skuplje su od poliesterskih vezica, ali su i izdržljivije i ljepše.

Sve popularniji su ekološki materijali, tako da kao opcija postoje i vezice od reciklirane plastike (RPET), bambusa, organskog pamuka, pluta, te kukuruznog škroba. Ove vezice idealne su za evente “zelene” tematike, kao što je ekologija i održivost.

3. Izaberite širinu vezice

Ovisno o tome koliko želite da je široka trakica, kao opcije nude se širine: 10, 15, 20 i 25 mm. Tanja opcija je elegantnija, a ona deblja omogućit će više prostora za tisak.

4. Izaberite dodatak

Vezice za akreditaciju razlikuju se i po dodatku s kojim će se prikačiti akreditacija. Na izbor postoje nekoliko vrsta karabinjera, kopči i kvačica.

Kao posebni dodatak svakoj vezici može se dodati sigurnosna kopča za odvajanje, koja omogućuje da se uzica lako otkine ako se snažno povuče. Ova sigurnosna značajka posebno korisna za događaje koji uključuju djecu ili fizičke aktivnosti.

Extra savjet: Za najmoderniju verziju vezice, najnovije opcija su 3u1 trakice za punjenje s USB-om na Micro-B (2-Pin) i Type-C.

5. Izaberite tisak i dizajn

Trakice se mogu kupiti u određenoj boji i poslužiti samo za nošenje akreditacije. Ipak, s obzirom da je ovo idealna prilika za promociju samog eventa ili određenog brenda, naša preporuka je dizajnirati i otisnuti personalizirane vezice za akreditaciju.

Vezice se mogu tiskati na jednoj strani ili obostrano. Tisak na jednoj strani je jeftiniji, dok je onaj na dvije strane, naravno, skuplji.

Nadalje, za tisak postoje dvije opcije: jednostavan tisak logotipa ili potpuna personalizacija. U prvom slučaju, logotip će se otisnuti na trakici boje koju ste odabrali. U tom slučaju, treba imati na umu koju ste boju vezice odabrali, te provjeriti hoće li ona utjecati na boju logotipa prilikom tiska.

Extra savjet: Prilikom narudžbe, napomenite tiskari da ne želite da vam se vezice režu na mjestu gdje je otisnut logotip.

Druga varijanta je potpuna personalizacija vezice. To znači da imate priliku napraviti kompletno svoj jedinstveni dizajn i otisnuti ga na dio ili cijelu površine vezice. Ova opcija zasigurno će istaknuti brend i privući pažnju, te omogućiti da vaše vezice budu potpuno unikatne. Ipak, kako se radi o jedinstvenom dizajnu, ovaj pristup zahtjeva minimalnu količinu od 100 komada.

Što god odabrali, naše grafičke usluge pomoći će vam u odabiru, ali i napraviti kompletnu pripremu i vizualizaciju. To znači da ćete brzo dobiti realan uvid kako će sama vezica izgledati nakon tiska, a tek nakon što odobrite, one kreću u tisak.

Prilika za potpuni doživljaj i brendiranje

Vezice su jednostavan, ali učinkovit način za identifikaciju sudionika konferencije i promicanje osjećaja jedinstva među sudionicima. S različitim dostupnim vrstama i mogućnostima prilagođavanja, lako ćete pronaći i dizajnirati svoje za svaku vrstu konferencije i događaja.

No, osim vezica, personalizirate možete bilo koji predmet koji planirate pokloniti sudionicima. Od platnenih torbi, notesa, kemijskih olovaka, privjesaka za ključeve, termosica i boca, do nečeg potpuno originalnog i drugačije. Za više ideja, koji originalan poklon pokloniti, pročitajte naš članak o poslovnim poklonima ili posjetite našu web stranicu s cijelom ponudom.

Lako je biti drugačiji.