U suvremenom dobu digitalne transformacije, gdje svaki pixel i svaka kapljica tinte utječu na percepciju vašeg branda, Brother Ink Benefit Plus serija pisača ne samo da postavlja, već i nadmašuje  standarde. Ova serija je više od običnih tintnih pisača; ona je simbol japanske posvećenosti kvaliteti i inovacijama koje su u temelju Brotherove filozofije poslovanja.

Visokoučinkoviti ispis sa smanjenom potrošnjom printanja

Brother Inkjet Benefit Plus serija printera se odlikuje tehnologijom koja omogućava do 6.500 stranica crno-bijelog ispisa i do 5.000 stranica ispisa u boji bez potrebe za zamjenom tinte, postavljajući visoke standarde u ekonomičnosti resursa.

Modeli se isporučuju s bočicama tinte velikog kapaciteta, što omogućuje uštedu novca bez ugrožavanja kvalitete ispisa.

Kvaliteta bez kompromisa

Rezolucija ispisa koju nudi ova serija osigurava visokokvalitetne i profesionalne dokumente i fotografije, s posebnim naglaskom na održivost boje i jasnoću teksta.

Fleksibilnost povezivanja

Najnovija Brotherova serija InkBenefit Plus olakšava zajedničko korištenje uređaja i datoteka putem bežične veze.

Wi-Fi funkcionalnost omogućava korisnicima brzu i jednostavnu povezivost sa svim uređajima unutar mreže, nudeći praktičnost bežičnog ispisa iz različitih kutova radnog prostora ili doma.

Dvostrani ispis (duplex)

Modeli kao što su DCPT720DW i MFCT920DW uključuju automatski dvostrani ispis, što doprinosi smanjenju potrošnje papira i podržava ekološki osviješteno poslovanje.

Automatsko ulaganje dokumenata (ADF)

Osim značajke automatskog obostranog ispisa koja štedi vrijeme i čuva okoliš, navedeni printeri imaju i automatski ulagač dokumenata od 20 listova. Samo stavite svoj dokument u ulagač i pustite ga da skenira ili kopira dok se vi bavite drugim zadacima. Budite maksimalno učinkoviti.

Prošireno jamstvo

Kao garanciju pouzdanosti, Brother nudi prošireno jamstvo od 5 godina, potvrđujući posvećenost dugotrajnosti i zadovoljstvu korisnika. Jamstvo se ostvaruje registracijom na https://www.brother.hr/5-years-warranty-promotion a može se iskoristiti do 30. lipnja 2024.

Brother je globalno prepoznat po japanskoj etici kvalitete i preciznosti. Svaki model iz serije Ink Benefit Plus odražava tu posvećenost, nudeći uređaje koji nisu samo tehnološki napredni, već su i izgrađeni za izdržljivost. Ova filozofija se manifestira kroz pažljivo osmišljene funkcije koje su odgovor na stvarne potrebe korisnika, uvijek s naglaskom na smanjenju ukupnih troškova vlasnika pisača i pozitivnom utjecaju na okoliš.

Kroz modele kao što su DCPT220, DCPT420W, DCPT520W, DCPT720DW, i MFCT920DW, Brother nudi prilagođena rješenja za različite potrebe i aplikacije ispisa. Bez obzira na obujam posla ili specifične zahtjeve ispisa, serija Ink Benefit Plus printera pruža robustne performanse, garantirajući da svaki korisnik može naći model koji odgovara njegovim ili njenim individualnim potrebama.

Posjetite Brotherovu web stranicu za detaljnije informacije o tome kako serija Ink Benefit Plus može optimizirati vaš proces ispisa, pružajući vam učinkovitost, ekonomsku isplativost i neprikosnovenu kvalitetu u svakom segmentu vaše tiskane komunikacije.