Način na koji komuniciramo i radimo se promijenio, a tehnologiju danas koristimo svakodnevno i svugdje. Njome prezentiramo, informiramo se, djelujemo.

Tablete danas možemo pronaći u gotovo svakoj industriji. Uobičajena su pojava na sastancima, u logistici i proizvodnji, a koristimo ih i u trgovinama, ugostiteljstvu, ali i kod kuće. Mogućnosti korištenja su neograničene, a da bi njihovo korištenje bilo praktičnije i sigurnije, Durable je dizajnirao držače za tablet baš za svaku primjenu.

Dizajn s pouzdanjem

Ono što čini svaki Durable držač za tablet toliko posebnim je njegov bezvremenski dizajn, visoko kvalitetni materijali od aluminija, te izrazita fleksibilnost i mogućnost prilagodbe. Svi držači za tablet imaju simetrični otvor tako da su prikladni za sve veličine tableta od 7” do 13”. Tablet ćete i dalje moći lagano okretati za 360°, mijenjati iz pejzažnog u portretni položaj i obrnuto. Otvorom u držaču osigurano je diskretno punjenje, ali i zaštita od krađe jer ćete pomoću posebnog ključa svoj tablet moći sigurno zaključati.

stolni-držač-za-tablet-01

Stolni držač za tablet

Najosnovniji i svakako najpraktičniji držač za tablet je Stolni Tablet Holder. Zbog svog laganog postolja lagano se prenosi i postavlja bilo gdje. Idealan je za radni stol i konzultantska rješenja, ali i za rad kod kuće. Kao asistent u kuhinji dok ste u potrazi za novim receptom, podrška u online treniranju ili glavni DJ za kućni party – ovaj stolni nosač za tablet bit će vam savršen pomoćnik ne samo u poslu, već i doma. Voljet će ga i vaši mališani dok gledaju crtić prilikom doručka ili prate online nastavu.

stolni-drzac-za-tablet-dijete
drzac-tablet-online-trening

Ako ste pak pobornik čiste radne jedinice i što manje stvari na stolu, preporučamo stolni držač s rukom. Riječ je o nosaču sa stezaljkom koja se kači na stol i tako stvara više slobodnog prostora. Osigurano je dobro organizirano, ergonomsko radno mjesto. Isto tako, zbog svoje „produžene ruke“ omogućena je individualna prilagodljivost i veća pokretljivost. Izvrsno za rad s ljudima.

stolni-drzac-za-tablet-ruka

Zidni držač za tablet

Tableti se često koriste u proizvodnji i logistici. Instalirani tik uz pojedinačne proizvodne korake, daju upute za pojedine procese i služe za koordinaciju automatiziranog i manualnog rada. Diskretan zidni nosač za tablet pružat će ažurne informacije za učinkovito upravljanje robom, sigurnosne upute za opasne materijale, a poslužit će i za dokumentiranje statusa isporuke i praćenja opskrbe.

zidni-drzac-za-tablet

Kod zidnih držača razlikujemo 3 tipa – statični, okretni, te držač s rukom. Statični nosač zauzima najmanje mjesta te je dovoljan kada tablet koristite samo kao izvor informacija. Okretni nosač ima raspon zakretanja od 0 ° do 88 ° i time olakšava unos podataka. Najviše mogućnosti pruža držač s fleksibilnom potpornom rukom. Baš kao i onaj stolni, fleksibilna ruka ima radijus 365 mm i raspon okretanja 180° čime se daju razne varijante podešavanja za optimalnu čitljivost tableta. Visoka mobilnost potaknut će osobni angažman i interaktivnost, te tako otvara nove mogućnosti u prezentaciji i savjetovanju.

zidni-drzac-tablet-ruka-1

Podni držač za tablet

Zamislite da šećete auto salonom i uz vrhunske automobile, postavljeni su podni držači za tablet s kojeg dobivate detaljnije specifikacije, videa i ostali dodatni sadržaj o svakom izloženom automobilu. Podni držač za tablet savršen je alat za prezentaciju i predstavljanje proizvoda i usluga.

Optimalna stabilnost u kombinaciji s fleksibilnim podešavanjem kuta nagiba, neka vam ovaj držač posluži kao višenamjenska komunikacijska platforma na prodajnim mjestima, u hotelima, info pultovima.

podni-drzac-tablet
podni-drzac-za-tablet

Tableti su nam omogućili bolju povezanost, lakši pristup informacijama i moderniju prezentaciju. I premda su prvotno zamišljeni da olakšaju mobilnost, zbog svoje praktičnosti, sve se više koriste i na stacionarnim radnim mjestima.

Neovisno o tome gdje i kako koristite tablet učinkovitost, ergonomija i sigurnost trebaju biti prioritet. A ako odaberete Durable Tablet Holder, možete biti sigurni da imate sve od navedenog.

stolni-stalak-za-tablet