Koliko god nam se riječ „novo normalno“ ne sviđala, činjenica je da trenutno moramo biti oprezni i da su nastupila nova pravila. Uz standardni uredski pribor, papir, kemijske, klamericu sada se na svakom radnom stolu može naći i maska, dezinfekcijsko sredstvo i nešto za čišćenje.

I dok smo na početku tražili neka privremena rješenja, postaje jasno da nas korona neće tako brzo napustiti. Zato je vrijeme da donesene mjere trajnije uklopimo u svoj radni prostor.

Izaberite stalke i okvire koje ćete moći koristiti i kasnije

Obavijest o obveznom nošenju masku i dezinficiranju ruku stavite u Duraframe okvire. Njih ćete kasnije moći koristiti za obavijest o radnom vremenu ili neku drugu informaciju. Duraframe okviri se lagano skidaju bez ikakvih tragova lijepila i ponovno koriste. Mi smo ih u Limesu zalijepili na ulazna vrata, na stoliću kod dezinfekcijskog sredstva te u toaletima za upute o pravilnom pranju ruku.

Alternativa za trajno, kasnije korisno rješenje, su i podni i stolni stalci za prospekte. Durable elegantni podni stalak s aluminijskim nosačem i akrilnom pločom, lagano se montira i uklapa u svaki prostor.

Za šaltere, recepcije, info pultove i šankove upotrijebite stolne stalke.

Dezinfekcijski stalak elegantan kao i vaš prostor

Stalci za dezinfekciju postali su sastavni dio zaštite i higijene u svrhu zaštite od infekcije i sprječavanja širenja virusa. Durable je zato dizajnirao kombinaciju info ploče sa stalkom za dezinfekcijsko sredstvo. Ovaj čvrsti visokokvalitetni stalak za dezinficijens na samostojećem je postolju s aluminijskom informativnom pločom. Zahvaljujući fleksibilnom podešavanju stalka, držač je prikladan za boce različitih veličina.

Ako ste pak pobornik klasičnih stalaka, izaberite podni ili zidni stalak s dugom polugom.

Vizir za lice – ugodnija zaštita

Nošenje maski kako bi zaštitili sebe i druge postalo je obavezno. No, osobama čije radno mjesto zahtjeva cjelodnevno nošenje maski, zaštitni vizir za lice praktičnije je rješenje. Durable je svoj vizir osmislio do perfekcionizma. Dva europska certifikata za zaštitnu opremu, polikarbonat vrlo visoke optičke jasnoće, jednostavna prilagodba veličine i ugodno nošenje čak i ako imate naočale ili slušalice.

Nakon što ste se pobrinuli za radni prostor, nemojte zaboraviti niti na sebe! Dolazak jeseni i aktivna radna sezona, razlog su da održimo imunitet jakim. Zato za dobro jutro, popijte vodu s limunom i medom, a popodne prošetajte prirodom. 😊