Bojanje i crtanje većini nas kao malima bile su najdraže razbibrige, a onda smo se u nekom trenutku malo uozbiljili i zaboravili koliko je zabavno črčkarati po papiru i imati kist ili bojicu u rukama. Ipak, u svakom od nas i dalje čuči malo kreativno dijete koje samo čeka da (ponovno) postane umjetnik, a sada je pravo vrijeme za prošetati se prirodom i inspirirati se.

Staedtler vjeruje da je svatko od nas inherentno kreativan i znatiželjan a da nas kreativnost sve čini sretnijima. Upravo zato, osmislio je novu Design Journey kolekciju kako bi nas inspirirao i natjerao da probudimo umjetnika u sebi. Bogati raspon različitih proizvoda omogućuje nam da odaberemo koju god tehniku želimo, neovisno jesmo li početnici ili napredni umjetnici.

Aquarell Design Journey drvene bojice – idealne za akvarelno crtanje

Savršen pribor za šarolike šume i spektakularne zalaske sunca. Ove drvene bojice s akvarel jezgrom idealan su spoj za razna klasična umjetnička djela oslikana akvarelom. Akvarelnim olovkama (146 10C) moguće je kreirati nevjerojatno svijetle efekte i neograničen izbor boja u kombinaciji s vodom. A za bolju kontrolu vode odaberite pripadajući Design Journey kist (949) sa spremnikom za vodu.

Black & White Design Journey drvene bojice – za svijetli i tamni papir

Za pobornike crtanja na bijelom ili crnom papiru, preporučamo drvene bojice Design Journey (149C). Radi se o super soft bojicama, s vrlo mekanim vrhom kojim se lagano prekriva površina bojenjem. Nema straha pogrešci, jer uvijek možete upotrijebiti gumicu u olovci s četkicom (526 61) ili poznatu Staedtler Mars gumicu za brisanje. A da bojice uvijek budu savršeno našiljene tu je i pripadajuće Design Journey šiljilo (513 001).

Crtanje Staedtler Design Journey bojicama 149C

Svaka bojica je šesterokutnog oblika napravljena od PEFC certificiranog drva iz održivo upravljanih šuma. Staedtler kao renomirani njemački brend osigurao je da su bojice vrlo visoke kvalitete bez mogućnosti pucanja. A kako je set je pakiran u kvalitetnoj limenoj kutiji, bojice mogu biti idealan poklon za umjetnika u nastajanju.

Potražite inspiraciju

U šarolikoj kolekciji inspiriranoj prirodom možete pronaći i pastele (2430) sjajnih boja, izvrsne za sjenčanje tkaninom ili prstima. Tu su i tempere (8880) visokog pigmenta, ali i flomasteri (3004) s dva vrha i mogućnošću miksanja boja.

Ako vas i dalje nismo nagovorili, Staedtler je pripremio i niz različitih tutoriala da lakše pronađete svoj umjetnički put, otkrijte neki novi stil ili tehniku. 

Živimo u svijetu punom nevjerojatnih ideja i mogućnosti, koje samo čekaju na nas da ih otkrijmo. Krenimo zajedno na kreativno putovanje i dajmo prirodi da nas inspirira!

Istražujte i crtajte!