Završetak praznika i početak školske godine. Leptirići u trbuhu i uzbuđenje. Što će nova školska godina donijeti, što ću sve doživjeti, kakva će biti…? Odabir novog školskog pribora bio je prvi od (mnogih) značajnih trenutaka svake školske godine. Sve je bitno. Koje je boje tehnička olovka, kakva mi je gumica, kemijske u boji, i naravno bilježnice. Koju za što odabrati? Svaka naslovnica ima svoj razlog zašto je baš ona za taj predmet. Sve  moraju biti lijepe, i naravno, različite.

Upravo zato, ove godine smo odlučili ponuditi originalan izbor školskih bilježnica za sve naše školarce.

U svoju ponudu dodali smo portugalski brend Ancor koji svojom ponudom osvaja srca svih koji traže nešto posebno za svoju djecu, ali i školaraca koji vole sami izabrati svoje bilježnice. Ancor se ističe svojim otkačenim dizajnom, sjajnim detaljima i kvalitenim papirom, pružajući spoj stila, otkačenosti, funkcionalnosti i kvalitete.

Otkačeni dizajn

Ancor školske bilježnice i torbe sve su samo ne dosadne i standardne. Brend se ponosi svojom inovativnošću i kreativnošću stvarajući kolekcije otkačenog dizajna koji privlači pažnju. Inspiraciju za svoje kolekcije, pronalaze u putovanjima, prirodi i životinjama, pa su tako nastale bajkovite kolekcije s temama bambija i zeca, gusaka, dinosaura, planina i raznolikog cvijeća.

Svaka kolekcija pokriva cijeli set školskog pribora – od torbe, pernice, bilježnica velikih i malih, do fascikala i mapa.

Za one malo starije, tu su ozbiljnije, ali nimalo obične, kolekcije Still, Smooth, Unique i Ecologique kolekcije.

Svjetlucavi detalji na bilježnicama

Ancor ne štedi na detaljima. Svaka bilježnica i torba pažljivo su osmišljeni s mnoštvo sitnica, a sve kako bi pružili dodatnu vrijednost. Osim čvrstih korica, kvalitetnog materijala, na svakoj bilježnici pronaći ćete detalje koje ih čine još posebnijima. Flowers kolekcija ima šljokice na tučcima tratinčica, Still i Wonder kolekcije imaju srebrne crte, Unique kolekcija zlatne. Školske torbe pak krase gumeni detalji, pojačane naramenice i leđa te dodatni unutarnji i vanjski džepovi. Detalji koji čine razliku, olakšavajući svakodnevnu upotrebu i čineći Ancor proizvode praktičnim i prilagodljivim svakom školarcu.

Kvalitetan papir

Iako školarci više gledaju izgled bilježnice, moramo spomenuti i papir. Visokokvalitetni 90 gr papir osigurava glatko pisanje i sprječava proboj tinte na drugu stranu a bogati broj stranica omogućuje da sve bilješke budu na jednom mjestu. Sve bilježnice imaju papir s FSC certifikatom potvđujući da je papir iz šuma kojima se održivo gospodari.

Orginalni dizajn, sjajni detalji i kvalitetni papir dovoljni su razlog za odabrati Ancor. U mnoštvu kolekcija, sigurno će vaši mališani pronaći svog favorita. Pogledajte ponudu i započnite s veseljem novu školsku godinu!