Razmišljate li kakav pribor koristite u svom uredu? Sve je veći naglasak na naš utjecaj na okoliš i potrebu za promjenom, a jedno od područja u kojem možemo napraviti razliku je i naš ured. Uz reciklirane ladice i uredski pribor sa certifikatom Plavi anđeo, za održivi i ekološki prihvatljiviji izbor klamerica i bušilica na scenu dolazi Novus Dahle Re+New kolekcija.

U vrijeme kada sve više osvješćujemo važnost očuvanja okoliša, inovativna rješenja koja promoviraju recikliranje i održivost sve su traženija. Jedan od takvih primjera je kolekcija Re+New, koja transformira stari otpad u funkcionalne i estetski privlačne predmete za ured. Kroz korištenje reciklirane plastike iz starih hladnjaka, ova kolekcija donosi visokokvalitetne bušilice i klamerice za papir, istovremeno smanjujući količinu plastičnog otpada i promovirajući svijest o ekološkim problemima. Otkrijte kako ovi proizvodi pružaju praktičnost uz ekološku osviještenost.

Stari hladnjak postaje reciklirani uredski pribor

Novus Dahle reciklirani materijal nabavlja od certificiranih tvrtki za recikliranje s dugogodišnjim iskustvom u recikliranju hladnjaka. Ova vrsta plastike pokazala se iznimno kvalitetnom i otpornom, što klamerice i bušilice čini čvrstima i kvalitetnima.

Recikliranje plastike iz starih hladnjaka ima dvostruku prednost: smanjuje se količina otpada koja završava na odlagalištima i smanjuje se potreba za proizvodnjom nove plastike, čime se štede prirodni resursi i energija potrebna za njenu izradu.

Re+New kolekcija napravljena je da traje. Dizajnirana da klamerice i bušilice budu robusne i funkcionalne za svakodnevnu upotrebu, a da se i dalje mogu u potpunosti reciklirati. To znači da se na kraju njihovog životnog vijeka sve komponente ovih proizvoda mogu odvojiti po materijalu i vratiti u krug za recikliranje.

Na taj način Novus Dahle zatvara ciklus recikliranja i osigurava da su njihovi proizvodi održivi i ekološki prihvatljivi.

Sjajna crna boja kao rezultat miksanja

Još jedna od zanimljivosti Re+New kolekcije je postizanje njene crne boje. Sjećate se kad ste kao mali, pomiješali sve boje tempera i na kraju uvijek dobili crnu? Upravo tako je ovdje! Ova boja nije postignuta dodavanjem bojila već je rezultat miksanja različitih boja reciklirane plastike.

Osim što je estetski privlačna, sjajna crna boja podsjeća na važnost recikliranja i njegovu ulogu u stvaranju novih proizvoda.

reciklirana-busilica-papir

Održiva reciklirana ambalaža

Re+New kolekcija ne samo da promovira recikliranje kroz svoje proizvode, već i kroz svoju ambalažu. Svi proizvodi dolaze u održivoj recikliranoj ambalaži koja je napravljena od recikliranog papira i ekološki prihvatljivih materijala. Ova inicijativa osigurava da se smanjuje količina otpada generirana kroz pakiranje proizvoda te da se svaki korak u lancu proizvodnje, upotrebe i odlaganja vodi prema održivosti i zaštiti okoliša.

Donacija organizaciji One Earth One Ocean

Kako bi doprinjeli borbi protiv pomorskog plastičnog otpada, Re+New kolekcija ima i humanitarnu komponentu. Za svaku kupnju proizvoda iz ove kolekcije, donira se 1 euro organizacIji One Earth One Ocean, koja provodi edukativne projekte usmjerene na podizanje svijesti o problemima povezanim s pomorkim plastičnim otpadom. Na taj način, korisnici Re+New proizvoda ne samo da doprinose očuvanju okoliša svojim odabirom održivih proizvoda, već i podržavaju inicijative koje rješavaju globalne ekološke izazove.

reciklirane busilice i klamerice

Od malih do velikih klamerica i bušilica za profesionalnu upotrebu

Re+New kolekcija obuhvaća različite vrste klamerica i bušilica prilagođene različitim potrebama korisnika. Osim standardnih stolnih veličina, ova kolekcija nudi i velike klamerice za uvezivanje veće količine papira te bušilice koje mogu probušiti do 200 listova odjednom.

Uz standardne Novus karakteristike kao što su neklizajuća podloga, vodilica za papir, otvoreno i zatvoreno klamanje, ovaj asortiman omogućuje korisnicima da pronađu odgovarajući pribor za svoje profesionalne i svakodnevne potrebe, ne žrtvujući pritom ekološku osviještenost.

Jednako kvalitetna za posao, puno bolja za okoliš

Kolekcija Re+New donosi inovativan pristup recikliranju plastike, pretvarajući stari otpad u funkcionalne bušilice i klamerice za papir. Kroz upotrebu visokokvalitetne reciklirane plastike, estetski privlačan dizajn i održivu ambalažu, ova kolekcija promovira ekološku svijest i održivost.

Re+New proizvodi idealni su izbor za sve one koji žele pridonijeti zaštiti okoliša i smanjenu plastičnog otpada.

Odaberite održivi i reciklirani uredski pribor za svoj radni stol!