Savršenstvo bez kompromisa. Proizvodi koje ljudi proizvode za ljude. Zaposlenici koji dugoročno oblikuju tvrtku i guraju je naprijed. Timski duh, maksimum fleksibilnosti i uzajamno poštovanje. Predanost mjestu Herford. Kvaliteta zasnovana na tradiciji za inovativne, moderne i nagrađivane proizvode. Priča je to o brendu HAN.

Firma HAN obiteljska je tvrtka koja svoju priču započinje 1957. kada je Hans Niehaus zajedno s dvoje zaposlenika krenuo u proizvodnju drvenih ladica za spise. Danas, s preko 60 godina iskustva i visoko kvalificiranim osobljem jedan je od vodećih brendova kada govorimo o uredskom materijalu.

HAN zgrada

Inovacija, funkcija i dizajn.

Za HAN dizajn i funkcija su neraskidivo povezani. Uredski materijal mora biti fleksibilan, funkcionalan ali i lijep i sa stilom. Vođen zadovoljstvom kupaca koji koriste njihove proizvode, HAN teži riješiti probleme svakodnevne organizacije i ponuditi proizvode prilagodljive svakome.

Marka HAN neodvojivo je povezana sa svojim dizajnerskim težnjama. Zalaže se za urednost, pouzdanost i modernost.

Kako bi uvažio te vrijednosti, HAN surađuje isključivo s međunarodno uspješnim dizajnerima i slijedi sigurnu intuiciju vezano za trendove i inovacije. Misija mu je ostvarena. I to u preko 60 zemalja. Jer njegovi proizvodi iz godine u godinu dobivaju brojne međunarodno priznate nagrade za dizajn.

Istraživanje i razvoj u HAN-u

Inovaciju nisu fokusirali samo na dizajn uredskog pribora, već i na njegov materijal. Cilj im je lansirati održive i ekološki prihvatljive proizvode i zato redovito ispituju inovativne materijale s udjelima obnovljivih sirovina s obzirom na njihovu tržišnu zrelost. A kada određeni proizvod nije u skladu s njihovim visokim standardima, traže nove načine.

Posebno su ponosni na liniju KARMA. Proizvodi te liniju izrađeni su isključivo od već korištenih materijala široke potrošnje. Liniji je dodijeljena i oznaka „Blue Angel“, najpoznatija svjetska ekološka oznaka za proizvode i usluge koja se dodjeljuje tvrtkama kao nagradu za njihovo zalaganje za zaštitu okoliša.

HAN Karma

HAN-ov uredski materijal proizvodi se isključivo u Njemačkoj. Tako je zagarantiran HAN-ov standard kvalitete: inovativni proizvodi u visokokvalitetnoj obradi. Njihovi računalno upravljani strojevi proizvode pojedinačne dijelove s najvećom preciznošću – da izuzetno dobro pristaju, najbolje funkcioniraju i budu dosljedni u kvaliteti.

Siva kutija ladica Allison by HAN

Allison by HAN

Zadnja, a i najposebnija HAN-ova linija je linija Allison by HAN. Kao odgovor na sve češće stapanje poslovnog i privatnog, kolekcija je osmišljena da se uklopi u bilo koji prostor i koristi bilo kako i bilo gdje.

Na poslu ili kod kuće. Za Allison ne postoje granice.

Allison postaje kutija za posuđe, organizator radnog stola, kutija za sakupljanje igračaka ili kutija za kavu i šećer u sobi za sastanke. Svaka od komponenata mogu se zasebno koristiti, preslagivati te čak prati u perilici.

Sa svojim sloganom „Life can be so orga-nice!“ i stilskim dizajnom modernih boja, predstavljaju moderni pristup radu i životu.

HAN postavlja standarde za moderni uredski materijal. Inovativni dizajn, inteligentni detalji i izuzetno praktična rješenja za ured, školu i dom. Uspjeh potvrđuju brojne nagrade za dizajn svake godine.

Han LOOP uredski materijal

Za priču o brendu: Pelikan klikni ovdje.